Candy Crush Saga spelen

Op onze website kunt je Candy Crush ook online spelen. De versie die we hier hebben staan, is iets anders de officiële versie. Het doel van het spel blijft echter hetzelfde, want ook hier moet jij combinaties maken met snoepjes. Hier heb je verder geen uitdagingen, zoals er in de app wel zijn. Je hoeft verder ook geen rekening te houden met een bepaald aantal zetten. Het enigste waar jij rekening mee hoeft te houden, is het tijdslimiet. Binnen deze tijd moet jij zover mogelijk komen.

Wanneer Candy Crush aan het laden is, krijg je een korte uitleg te zien. Als jij dit spelletje al vaker hebt gespeeld, dan weet je echter wel hoe alles werkt. Aan de linkerkant kun je de tijd zien. De tijd tikt af en wanneer deze op is, dan krijg jij jou totale score te zien. Aan de linkerkant is ook een zuurstok te zien en deze geeft aan hoeveel punten je nog moet halen. Wanneer de zuurstok volledig gekleurd is, dan mag je naar het volgende level.

Als het spel is afgelopen, dan kun je op f5 (vernieuwen) klikken. Het spel wordt dan opnieuw geladen en zo kun jij deze dan dus nog een keer spelen.

Het spel Candy Crush wordt aangeboden door Mijngame.nl!